Nog 1 dag te gaan
Door: Twan
Blijf op de hoogte en volg Twan
16 April 2010 | Nederland, Venray
zoals jullie allemaal weten vertrek ik morgen naar Amerika om hier mijn laatste maandjes van studietijd te volbrengen.
Aangezien er nu een vulkaan actief is geworden is het echter nog maar de vraag of mijn vlucht morgen doorgaat. Maar goed dat zullen we morgen wel zien dat is voor latere zorg.
Als alles goed gaat vlieg ik morgen vroeg om half 12 vanaf Düsseldorf naar Chicago om vanuit daar later door te vliegen naar Tampa. Als ik daar ben aangekomen zal ik 1 nacht overnachten in het Doubletree Hotel Tampa Westshore. Zondag ochtend wordt ik om half 8 verwacht in de lobby om vanuit hier te vertrekken naar het schip. De Ms. Ryndam is mijn nieuwe huis voor 5 maanden. Vanaf hier ga ik jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.
Ik zou zeggen geniet ervan en ik zie jullie allemaal weer in September!
Groet Twan
16 April 2010 - 11:02
Anouk:
Twannie!
Alvast heel veel plezier komende maanden en ik hoop dat je vlucht door gaat morgen!
Liefs Anouk -
16 April 2010 - 11:03
Anique:
Hey Twan ik wil je een hele fijne reis en tijd toewensen in de States :D! Jij boft wel zeg! Je kreeg trouwens de groetjes van Alice (Italie), die stuurde me laatst een berichtje via facebook. Ben benieuwd naar je verhalen! Liefs Anique -
16 April 2010 - 11:11
Steph:
Hi lieve schat!
Ik hoop dat je vlucht morgen wel door gaat en de mijne ook...Heel veel plezier daar en een goede reis!
Zal af en toe Sway in de gaten houden hihihi ;)!
16 April 2010 - 11:17
Loes:
Ha Twan
Goede reis morgen en heel heel heel veel werkplezier op dat bootje.
dikke kus Loes, Henk, Famke en Jasper. -
16 April 2010 - 11:32
Mama Rose-Mary:
Hoi Twan!
Zal ook duimen dat die stomme wolk snel verdwijnt. Ook ik kijk uit naar je verhalen en wens je heel veel plezier :D in USA. Hopelijk krijg je toch wat tijd om je kado-shirt te dragen :D
XXX -
16 April 2010 - 11:41
Wesley:
zozo 5 maanden nog wel. veel plezier daar dan.
ik hoop ook voor je dat de vlucht door gaat. Mijn zusje zit op Gran Canaria vast -
16 April 2010 - 11:56
Kiiem:
Schatjee! Spannend hoor, afwachten of je vlucht wel door gaat! Geniet nog van je laatste uurtjes in Nederland en daarna van je nieuwe avontuur!
Dikke kus van je kleine zusje ;) -
16 April 2010 - 12:48
Juliette:
Jij ook: Geniet ervan!!
Xx -
16 April 2010 - 14:26
Fanny:
Hee Twan,
Hoop dat je een goede reis gaat hebben morgen en natuurlijk ook een super stage! Geniet er van! :D
16 April 2010 - 14:45
Laura:
Hoiii Twan!!
Wil je alvast een goede reis toewensen, hopelijk is die aswolk morgen grotendeels weg zodat jij je vlucht kunt halen!!
heel veel plezier en succes daar, en geniet er van!
Groetjes x Laura -
16 April 2010 - 14:47
Bart J:
Hey Twan!
De LH 436 is morgen helaas gecanceled:( Heb je al contact opgenomen met Lufthansa? 0900 - 1234 777 (0,15 EUR/Minute) Kunnen ze kijken of ze je kunnen omboeken.... Veel plezier iig! x Bart -
16 April 2010 - 17:58
Marco & Mark:
Hey Twan, hopenlijk ben je op tijd in Amerika.
We wensen je een hele mooie tijd op de Holland America Line.
Goede vaart en tot laterzz
16 April 2010 - 18:01
Twan:
Hey Twan,
Veel succes. De eerste dagen zullen een beetje chaotisch zijn, maar na een week wil je niet meer naar huis. Ik ben benieuwd hoe het jou gaat bevallen, mij in ieder geval super.
(Kapitein) Twan -
16 April 2010 - 18:56
Marga Theo Mergeline:
Hoi Twan,
Wij wensen je een hele goede reis en een super mooie tijd toe, geniet van alles wat komen gaat. Gaat vast lukken jou kennende :-)
Dikke kus van ons. -
17 April 2010 - 06:56
Miriam:
Heeey Twannie!
Geniet van je laatste studie maandjes op de boot! Het zal wel hard werken worden, maar ook kei hard genieten!
liefs, mir -
17 April 2010 - 11:57
Ria:
Hoi Twan
Heb je die mop al gehoord van die jongen die stage ging lopen bij de H.A.L.??
Zijn vlucht ging niet!
Nou dan jezelf nog maar 2 weken vermaken in Maastricht ook niet verkeerd. En alles komt toch weer goed. -
18 April 2010 - 19:48
Robbert Vrd:
hee twannie ventje, i got the message; mag ik later reageren ; )
tot dan, xR. -
29 Oktober 2011 - 13:42
Linda:
Ik kwam hier toevallig terecht. Leuk zeg werken op HAL! Ik heb een sollicitatie gesprek zou je me kunnen inlichten wat ze gaan vragen? Hoop dat je mij kunt helpen groet, Linda -
29 Oktober 2011 - 20:53
Twan:
Heey Linda,
als je dit leest ja wil ik je best doen!
mijn mail is:
twanwijnhoven89@hotmail.com
kan je daar een mailtje naar sturen en dan zal k reageren!! -
30 Oktober 2011 - 13:19
Linda:
@Twan ik heb je een mail gestuurd :),
weet niet of je het hebt ontvangen.